İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - İsmet Aktar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Eyl

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı açılışı, 02 Eylül 2019 Pazartesi günü saat 10.00 itibari ile okulumuzdaki tüm personelin ve Güven Bombe A.Ş.' nin sektör temsilcisi Enes KARTAL'ın da katılımıyla toplamda 85 kişi ile Küçükçekmece Şehit Fethi Sekin Öğretmenevinde yapıldı.

Tem

15 Temmuz 2016 yılında vatanımıza ve milletimize yönelik hain kalkışmanın ardından; 15 Temmuz 2019 Pazartesi günü "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü" 3. yılında da hafızalarımızda canlı tutmak adına tüm şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle yâd ediyoruz.

Küçükçekmece İlçesindeki Şehit Mehmet Güder Anadolu İmam Hatip lisesinde "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kutlamaları" kapsamında yapılan programa okulumuzdan Müdür Yardımcısı Ramazan OSMA katıldı. Program öncesinde "15 Temmuz Destanı" konulu sergi gezildi. Konferans salonunda yapılan programa İlçe Kaymakamımız Sayın Harun KAYA, ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ramazan AŞÇI ve Şube Müdürleri ile ilçemizde görev yapan Okul Müdürleri ve Müdür Yardımcıları katıldı. Programda günün anlam ve önemini belirten konuşmalardan sonra bir şehit yakını konuştu, imam hatip lisesinden bir öğrenci şiir okudu. Günün anlam ve önemine uygun bir ezgi öğrenciler tarafından seslendirildi.

Ock

17 Ocak Perşembe günü okulumuzun Bilişim Teknolojileri  Bölümünün Alan Şefi Şafak KOCABIYIK, Tesisat Teknolojileri Bölümünün Şefi Hikmet ALPER, Tesisat Teknolojileri Bölümü öğretmenlerinden Sedat ŞİMŞEK, Biyoloji öğretmenimiz Banu BARAN, Hizmet İçi Eğitim Faaliyetleri kapsamında, Bakırköy 70. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´ nde, İlk Yardım Müdürü Zehra ERGE tarafından verilen eğitimi almışlardır.