İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - İsmet Aktar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

9 ,10 VE 11.SINIF 2.DÖNEM SINAV TAKVİMİ

Takvimde belirtilen zaman çizelgesine göre öğrenciler okula gelip sınavlarını olacaktır.

Ölçme ve değerlendirme uygulamalarının tamamında Covid-19 Salgını ile ilgili tedbirler, "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu"na göre eksiksiz ve zamanında gerçekleştirilecektir.

Sınava maskesiz öğrenci alınmayacaktır. Her ihtimale karşı öğrenciler yedek maskelerini yanında bulunduracaktır.

Sınavda kullanacakları kalem ,silgi  vb araçların hijyen şartları gereği kişisel olması gerekmektedir. Öğrenciler bu kurala uymak zorundadır.

Öğrenciler okula sınavları başlamadan 10 dk önce gelip sınava girecekleri salonda sosyal mesafe kurallarına uygun olarak oturup sınavın başlatılmasını bekleyecektir.

SINAV TAKVİMİ İÇİN TIKLAYIN.

Yayın: 24.05.2021 - Güncelleme: 24.05.2021 12:06 - Görüntülenme: 977